40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļas karbonāde sinepes sāls olas milti
Pagatavošana
1
Karbonādes izklapē no abām pusēm.
2
Apkaisa ar sāli, apziež ar plānu sinepju kārtiņu (kā smērējot uz maizes sviestu) un liek karbonādes vienu uz otras kaudzītē.
3
Var ļaut pamarinēties kādas 20 minūtes, var cept uzreiz (pēc 5 minūtēm).
4
Pannā ielej eļļu, uzkarsē. Sakuļ olas, otrā traukā ieber miltus.
5
Karbonādes apviļā miltos, apviļā olā, liek labi sakarsētā pannā un apcep no abām pusēm.
* ir mēģinātas dažādas sinepes, bet visgaršīgāk ir ar Krievu sinepēm.
** var ņemt ne tikai karbonādes gabalus, bet arī liesu gaļu, kuru var izklapēt un cept.
*** rezultāts nav stiprs, karbonādes var droši dot bērniem, ja vien sinepes neziež pārāk biezā kārtā. Man sanāk ~ 1mm, varbūt pat mazāk, nu caurspīdīgā kārtiņā.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit