Foto: Shutterstock
Iecienītās klasiskās karbonādes garšu var mainīt, piemēram, kā šajā receptē - pirms panēšanas gaļu pārziežot ar sinepēm. Rezultāts būs viegli pikanta un ļoti laba garša!
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cūkgaļas karbonāde sinepes sāls olas milti

Pagatavošana

1

Karbonādes izklapē no abām pusēm.

2

Apkaisa ar sāli, apziež ar plānu sinepju kārtiņu (kā smērējot uz maizes sviestu) un liek karbonādes vienu uz otras kaudzītē.

3

Var ļaut pamarinēties kādas 20 minūtes, var cept uzreiz (pēc 5 minūtēm).

4

Pannā ielej eļļu, uzkarsē. Sakuļ olas, otrā traukā ieber miltus.

5

Karbonādes apviļā miltos, apviļā olā, liek labi sakarsētā pannā un apcep no abām pusēm.

* ir mēģinātas dažādas sinepes, bet visgaršīgāk ir ar Krievu sinepēm.
** var ņemt ne tikai karbonādes gabalus, bet arī liesu gaļu, kuru var izklapēt un cept.
*** rezultāts nav stiprs, karbonādes var droši dot bērniem, ja vien sinepes neziež pārāk biezā kārtā. Man sanāk ~ 1mm, varbūt pat mazāk, nu caurspīdīgā kārtiņā.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!