salāti
Foto: Shutterstock
Kārtainais mikslis no žāvētas gaļas, siera un olām.
10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 vārītas olas, sasmalcinātas2 marinēti gurķi, sasmalcināti1 vārīti burkāni, sarīvēti120 gsiers, sarīvēts1 gurķis, nomizots un sasmalcināts150 gvārītā desa vai kūpināts šķiņķis pētersīļi vai dilles dekoram2 ĒKskābs krējums2 ĒKmajonēze1 TKmārrutki

Pagatavošana

1

Sagatavo sastāvdaļas. Bļodiņā iejauc mērci.

2

Salātu trauku apakšā liek sakapātās olas, pārlej tās ar mērci.

3

Tad kārtām liek marinētos gurķus, desu, svaigus gurķus, burkānus, visu pārkaisa ar sarīvēto sieru.

4

Dekorē ar zaļumiem un pasniedz. Pirms ēšanas salātus samaisa.

Iesūtīja: Jasmīna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!