40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkārtainā mīkla1 ola ķimenes500 gšķiņķis500 gsiers
Pagatavošana
1
Mīklu izrullē pēc iespējas plānāku un sagriež taisnstūros, lielums pašu ziņā, cik lielus pīrādziņus vēlaties.
2
Mīklas vienā pusē liek sagrieztu šķiņķi, pārklāj ar siera šķēlīti, pārloka pāri mīklu un saspiež maliņas.
3
Pīrādziņus kārto uz cepešplāts, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, var pārkaisīt ķimenes.
4
Cep cepeškrāsnī vidējā karstumā zeltaini brūnus.
Iesūtīja: Ieva
Līgo svētku un Jāņu receptesMātes dienas ēdieniKārtainā mīklaĶimenesCūkas šķiņķisPīrāgi un smalkmaizītes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit