20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gšampinjoni3 gab.burkāni2 gab.redīsi2 gab.sīpoli1 gab.lapu salāti1 gab.dzeltena paprika1 gab.sarkana paprika1 gab.marinēta vai vārīta biete etiķa mērce
Pagatavošana
1
Ripiņās sagriež burkānus, redīsus un sīpolus. Sarkano bieti sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2
Papriku sagriež stienīšos, lapu salātus smalki saplucina.
3
Šampinjonus sagriež plānās ripiņās.
4
Kārtām liek stikla salātu traukā, pēc savas gaumes kombinējot krāsas.
5
Pārlej ar etiķa mērci un rotā ar svaigiem zaļumiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit