6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi2 ķiploka daiviņas sāls garšvielas zaļumi eļļa
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, salmiņos vai kubiņos. Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar nedaudz ūdens.
2
Kartupeļus izliek uz cepamās veidnes, kurā nedaudz ielieta eļļa. Uzkaisa sāli, garšvielas un pārlej ķiplokus.
3
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C līdz zeltainai garoziņai. Gatavus kartupeļus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Anna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit