cepti kartupeļi, kartupeļi folijā, dilles, pusdienas, vakariņas
Foto: Shutterstock
Kartupeļi folijā ar garšvielām labi garšo ar aukstajām mērcēm (majonēzes, krējuma utt), gan karstajam (salda krējuma, siera utt), gan ar zaļumu sviestiņu. Variācijas daudz un dikti.
70Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kartupeļi sviests garšvielas zaļumi

Pagatavošana

1

Ņem folija gabalus. Nu tādus, lai katrā var smuki pa tupenim satīt.

2

Katru folija gabaliņu iesmērē nedaudz ar sviestu, saber virsū garšvielas, zaļumus un tin iekšā tupenīti. Un tā, kamēr visi kartupelīši satīti.

3

Sasēdina lēzenā traukā un liek cepeškrāsnī uz kādiem 200*C 30 minūtes un tad vēl kādas 30 minūtes uz 175-180*C.

Pa vidam var attīt vaļā kādu kartupeli un drusku ar dakšiņu pabakstīt. Tad jau aptuveni jutīsiet, cik ilgi vēl vajag cept.

Iesūtīja: Sanchulis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!