70Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi sviests garšvielas zaļumi
Pagatavošana
1
Ņem folija gabalus. Nu tādus, lai katrā var smuki pa tupenim satīt.
2
Katru folija gabaliņu iesmērē nedaudz ar sviestu, saber virsū garšvielas, zaļumus un tin iekšā tupenīti. Un tā, kamēr visi kartupelīši satīti.
3
Sasēdina lēzenā traukā un liek cepeškrāsnī uz kādiem 200*C 30 minūtes un tad vēl kādas 30 minūtes uz 175-180*C.
Pa vidam var attīt vaļā kādu kartupeli un drusku ar dakšiņu pabakstīt. Tad jau aptuveni jutīsiet, cik ilgi vēl vajag cept.
Iesūtīja: Sanchulis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit