Vārīti, cepti kartupeļi ar zaļumiem un mārrutkiem
Foto: Shutterstock
Vārīti, cepti kartupeļi kā kafejnīcā - ar zaļumiem un mārrutkiem pasniedzami ar zaļajiem salātiem vai ar gaļu, kuru starp citu reizēm cepu kopā ar kartupeļiem. Var beigās pārkaisīt ar rīvētu cieto sieru ar kefīru un tā tālāk pēc katra garšas un kulinārā aicinājuma.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kartupeļi (3 – 4 cm diametrā) sviests zaļumi mārrutki

Pagatavošana

1

Aptuveni 3 - 4 cm diametrā kartupelīšus nomizo, iemet verdošā sālsūdenī uz ~ 3-5 minūtēm, tad nokāšu.

2

Sviestu ar zaļumiem un mārrutkiem vai sinepēm samaisa, to kārtīgi iemaisa apvārītajos kartupeļos, tad uz plāts un cepeškrāsnī uz 200*C iekšā, laiku nepateikšu, ik pa brīdim palūru, kā viņiem tur klājas un, kad ir zeltaini, velku ārā.

Iesūtīja: Laima

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!