60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
800 gkartupeļi400 gķirbja mīkstums2 ĒKeļļa2 gab.olas2 ĒKmilti4 ĒKrīvmaize sāls
Pagatavošana
1
Ķirbi sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
3
Kartupeļus nomizo, novāra, izmaļ gaļas mašīnā.
4
Eļļu saberž ar dzeltenumiem un pievieno kartupeļiem.
5
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievieno kartupeļu masai un samaisa. Pievieno sarīvētus ķirbjus un sāli. Ja mīkla ir par šķidru, tad pieliek miltus.
6
No iegūtās masas veido plācenīšus, ja vēlas, apviļā rīvmaizē. Cep uz pannas sakarsētā eļļā vai cepeškrāsnī 190 grādos aptuveni 7 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit