Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, iegremdē 1l nedaudz sālītā, verdošā ūdenī un vāra līdz gatavi.
Novārījuma ūdeni nolej citā traukā. Kartupeļus samīca vai izberž caur sietu. Dzeltenumu izmaisa pienā, pievieno kartupeļu biezenim. Pievieno novārījuma ūdeni, sviestu un zupu uzvāra.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasLaunagsĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiPiensPiena zupasvidējiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit