20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi daudz zaļumu skābs krējums sāls
Pagatavošana
1
Nomazgā un nomizo jaunos kartupeļus. Liek vārīties katlā ar ūdeni.
2
Sagriež lociņus un dilles.
3
Kad kartupeļi gatavi, nolej ūdeni, katlā saber zaļumus, pieliek krējumu (daudz) un sāli.
4
Visu ar stampiņu sastampā. Vairs nav jākarsē!
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemGaršvielas un garšaugiKartupeļiKartupeļu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit