20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgkartupeļi (vārīti bez mizas)100 gparmezāna siers60 golīveļļa sāls
Pagatavošana
1
Nomizo un novāra kartupeļus, tad tos saspaida ar dakšiņu vai sastampā vienmērīgā masā.
2
Pievieno olīveļļu un kārtīgi apmaisa. Iegūtajai masai pievieno pusi no sarīvētā parmezāna siera. Atkal kārtīgi izmaisa.
3
Pa virsu uzpilina pāris piles olīveļļas un uz ber atlikušo parmezāna sieru. Nemaisa un liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 5 minūtēm.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit