20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
750 gkartupeļi sāls eļļa vārīšanai
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs 2 mm biezumā.
2
Šķēlītes labi nomazgā tekošā ūdenī un nosusina.
3
Taukvāres katla grozu piepilda ar kartupeļu šķēlītēm un cep 4 - 5 minūtes 190*C.
4
Notecina lieko eļļu, pārkaisa sāli un pasniedz.
Iesūtīja: Ieva
Līgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļā vārītās uzkodasKartupeļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit