30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gtītara, vistas vai teļa gaļa50 gtomātu mērce lapu salāti250 gkartupeļu čipsi250 gsiers1 gab.tomāts50 gskābs krējums dilles, sīpoli, avokado
Pagatavošana
1
Nelielus gaļas gabaliņus grozot apcep 8 – 10 minūtes.
2
Pievieno tomātu mērci un ūdeni, samazinot uguni, sautē aptuveni 10 minūtes.
3
Uz šķīvjiem novieto salātu lapas, pēc tam liek virsū čipsus, sagrieztu sieru, gaļu, tomātus un citas garšvielas.
4
Visas sastāvdaļas, izņemot krējumu, var arī sajaukt.
5
Krējuma piciņu liek atsevišķi.
Iesūtīja: pirtsvecis
Lapu salātiSiersTomātiTomātu mērceTītara gaļaGaļas salātiKarstie salātiDažādi salātiKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit