40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sālītas siļķes fileja400 gkartupeļi50 gsiers2 olas1 sīpols sāls malti melnie pipari rīvmaize kukurūzas eļļa
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, izvāra un pagatavo biezeni. Sīki sagrieztu sīpolu apcep zeltaini brūnu. Sieru sarīvē.
2
Siļķes fileju sakapā vai samaļ, sajauc ar kartupeļu biezeni, sīpolu un sieru. Masai pievieno olu dzeltenumus, sāli un piparus pēc garšas.
3
Izveido plācenīšus, iemērc olu baltumā, pēc tam apviļā rīvmaizē un cep kukurūzas eļļā.
Pasniedz ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit