40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.kartupeļi tomāti siers kečups šķiņķis, desa vai apcepta malta gaļa sarkanais sīpols sēnes
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2
Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē.
3
Ar kartupeļu masu izklāj uzkarsētu pannu, ~ 1,5 cm biezumā, un apcep no vienas puses, kā vienu lielu kartupeļu pankūku.
4
Tad pankūku apgriež un tad uzliek kečupu vai tomātu mērci , strēmelītēs sagrieztu gaļu, sīpolus, sēnes, rīvētu sieru un tomāta šķēlītes.
5
Pannai uzliek vāku un cep 10 - 15 minūtes.
Iesūtīja: Gustavo
Ārstnieciskais uztursĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniKartupeļiKečupsSarkanie sīpoliSiersSēnesCūkas šķiņķisKartupeļu ēdieniPicas un karstmaizes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit