60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgkartupeļi2 gab.olas2 ĒKmargarīns3 ĒKmilti1 ĒKkartupeļu milti5 gab.sardeles2 ĒKrīvmaize sāls
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra un izmaļ gaļas mašīnā. Kartupeļu masai pievieno olas, margarīnu, miltus, cieti, sāli un samaisa mīklu.
2
No gatavās masas veido plācenīšus, uz katra plācenīša liek sardeles pusīti - pārgrieztu šķērsām uz pusēm. Plāceni aizver un apviļā rīvmaizē.
3
Cep lielā eļļas daudzumā vai taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 170*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit