45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
8 vārīti kartupeļi4 marinēti gurķi200 gžāvētas mednieku desiņas300 gšampinjoni1 sīpols sāls pipari eļļa skābs krējums majonēze
Pagatavošana
1
Kartupeļus izvāra, sagriež lielos kubiņos (kartupeļiem jābūt nedaudz siltiem).
2
Uzlej gurķu marinādi un noliek siltā vietā ievilkties.
3
Sīpolus sagriež pusgredzenos un cep 3 minūtes, pievieno ripiņās sagrieztas žāvētās mednieku desiņas un cep vēl 2 minūtes.
4
Šampinjonus sagriež lielās šķēlēs un apcep.
5
Visu sajauc, pievieno marinētus gurķus, maltus melnos piparus, sāli, krējumu un majonēzi.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit