100Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 gab.kartupeļi400 gmaltā gaļa2 gab.sīpoli2 gab.tomāti180 gkausētais siers130 gsiers150 mlsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti
Pagatavošana
1
Novāra ar mizu kartupeļus, nomizo.Uz pannas sacep malto gaļu ar sīpolu, tomātu, sāli, pipariem.
2
Liek karstumizturīgajā traukā kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kurus apsmērē ar kausēto sieru, vēl drusku kartupeļus, sacepto malto gaļu, vēlreiz kartupeļus (ne pārāk biezās kārtās).
3
Virsū uzkaisa nedaudz rīvēta siera, saldo krējumu. Liek krāsnī iekšā uz 10–15 minūtēm, līdz siers izkūst un ir zeltains.
Padoms: kausēto sieru var arī nelikt. Bet vārīto kartupeļu vietā var likt kartupeļu biezputru.
Iesūtīja: Beka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit