60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļu biezputra700 gmaltā gaļa2 sīpoli pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls4 tomāti siers majonēze skābs krējums
Pagatavošana
1
Laicīgi sagatavo kartupeļu biezputru un uz pannas apcep malto gaļu ar sīpoliem, pievienojot arī sāli un piparus.
2
Cepamā veidnē liek kārtu ar kartupeļu biezputru, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, bet tad šķēlēs sagrieztus tomātus.
3
Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļu biezputru.
4
Virsū uzliek sarīvētu sieru, kas sajaukts ar majonēzi un krējumu. Beigās var dekoram uzlikt arī kādu šķēlīti tomātu.
5
Cep cepeškrāsnī 180°C, līdz virsiņa paliek zeltaini brūna (apmēram stundu vai mazāk, ja krāsns labi uzkarsusi).
Iesūtīja: Lacoste
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit