60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
800 gkartupeļi500 gtomāti500 gsīpoli100 grīvmaize100 gbrinza0.5 glāzeolīveļļa oregano/raudene sāls
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un sagriež ripiņās, jo plānākas ripiņas, jo ātrāk pagatavosiet, ja izmanto vārītus kartupeļus, tad gatavošanas laiks būs 20 minūtes. Tomātus sagriež šķēlītēs, sīpolus notīra, sagriež ripiņās.
2
Cepamtraukā kārtām liek kartupeļus, tomātus un sīpolus. Katru kārtu pārkaisa ar sāli un pārlej ar 2 ēdamkarotēm eļļas.
3
Kārtojumu pārkaisa ar sadrupinātu brinzu, rīvmaizi un oregano.
4
Cep cepeškrāsnī 60 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit