40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 paka kartupeļu čipsu ar siera garšu250 gkonservēta kukurūza (šķidrums noliets)150 gsiers2 burkāni2 ķiploka daiviņas4 vārītas olas žāvētas melnās plūmes2 saujasvalriekstu kodoli pēc garšasmajonēze ķirštomāti un zaļumi dekoram
Pagatavošana
1
Burkānus novāra un sarīvē uz rupjās rīves.
2
Plūmes izmērcē ūdeni un sagriež sīkākos gabaliņos. Valriekstus sadrupina. Ķiplokus izpiež caur spiedi. Plūmes samaisa ar valriekstiem un ķiplokiem.
3
Olas novāra, dzeltenumus atdala no baltumiem un katru atsevišķi sarīvē. Sarīvē arī sieru.
4
Sastāvdaļas kārto kārtās traukā ar augstām malām (ļoti labi der stikla cepeštrauks).
5
Kārtošanas secība ir šāda:
6
- burkāni;
- siers;
- majonēze;
- 2/3 drupinātu čipsu;
- plūmju-valriekstu maisījums;
- majonēze;
- rīvēts olas baltums;
- kukurūza;
- rīvēts olas dzeltenums, kas samaisīts ar atlikušo 1/3 sasmalcinātu vai drupačās sablendētu čipsu.
7
Dekorē ar ķirštomātiem un zaļumiem.
Iesūtīja: Čūbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit