3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzekazenes350 gcukurs2 gcitronskābe
Pagatavošana
1
Ogas kārtām pārkaisa ar cukuru un pievieno citronskābi (2 g uz 1 l burku), pēc tam atstāj uz 12 stundām vēsā vietā.
2
Kad atdalīsies sula, ogas izliek burkās, aizpildot tās līdz "pleciņiem", sulu uzsilda līdz 90*C un pārlej ogas. Pasterizē 80*C (0,5 l – 10 minūtes, 1 l – 15 minūtes) sterilizē attiecīgi 5 un 8 minūtes.
Iesūtīja: Agri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit