Foto: DELFI
Kazenes savā sulā - ziemas īpašajam baudījumam.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 glāzekazenes350 gcukurs2 gcitronskābe

Pagatavošana

1

Ogas kārtām pārkaisa ar cukuru un pievieno citronskābi (2 g uz 1 l burku), pēc tam atstāj uz 12 stundām vēsā vietā.

2

Kad atdalīsies sula, ogas izliek burkās, aizpildot tās līdz "pleciņiem", sulu uzsilda līdz 90*C un pārlej ogas. Pasterizē 80*C (0,5 l – 10 minūtes, 1 l – 15 minūtes) sterilizē attiecīgi 5 un 8 minūtes.

Iesūtīja: Agri

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!