Foto: Shutterstock
Garda kefīra - ābolu kūka ar mannu gardam našķim rudens noskaņās.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
200 gkefīrs200 gsaldais krējums50 gsviests500 gāboli200 gmanna2 gab.olas200 gcukurs200 gmilti1 TKvaniļas cukurs kanēlis

Pagatavošana

1

Kefīrā ieber mannu, un 20 - 25 minūtes atstāj uzbriest istabas temperatūrā. Saputo olas un cukuru. Pievieno izkausētu sviestu un miltus. Masu sajauc un pievieno mannai.

2

Gatavu mīklu izlīdzina uz pannas, virsū sakārto ābolu šķēlītes. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180 - 190*C. Pēc tam aplej ābolus ar saldo kējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Cep vēl 10 minūtes.

Iesūtīja: laika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!