30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rauga mīkla ola milti ķimenes sviests cukurs
Pagatavošana
1
No rauga mīklas (ļoti labi der no "Dobeles dzirnavnieka" sausā maisījuma gatavota rauga mīkla) veido garu "desiņu" un sagriež gabaliņos.
2
No mīklas izveido nelielas bumbiņas, apziež ar olu.
3
Virspusē iespiež nelielu (apmēram 0,5x0,5 cm) sviesta pikuci.
4
Pārkaisa ķimenes un nedaudz cukuru.
5
Cep līdz 230 grādiem sakarsētā krāsnī 15-17 minūtes.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit