30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gķirbji300 gskābeni āboli2 gab.olas0.5 glāzekefīrs1 glāzemilti naža galssoda naža galscitronskābe sāls cukurs
Pagatavošana
1
Sarīvē ķirbjus, ābolus.
2
Pieliek olas, miltus, sāli, cukuru pēc garšas un konsistences.
3
Kefīrā izšķīdina sodu un citronskābi vai citronu sulu, to pievieno pie kopējās masas, tik daudz, lai nav par plānu/pa biezu.
4
Mīklas piciņas liek uz pannas un cep no abām pusēm.
* vīram negaršo ķirbji, bet citrona sula noņem ķirbja garšu un pēc ķirbja nemaz negaršo.
Iesūtīja: minka la bam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit