50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gmilti100 gcukurs0.5 kgķirbji200 mlpiens200 mlskābs krējums10 graugs2 gab.olas naža galssāls
Pagatavošana
1
Raugu atšķaida remdenā pienā. Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu , olas, sāli, cukuru un krējumu.
2
Ķirbjus sagriež un sautē mīkstus, tad atdzesē, sablendē un , pievieno mīklai, izmaisa un siltumā raudzē 30 minūtes.
3
Cep sakarsētā sviestā nelielas pankūciņas. Pasniedz ar krējumu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit