30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķirbis2 gab.burkāni2 gab.sīpoli garšvielas žāvēta gaļa
Pagatavošana
1
Ņem ķirbi (tā būs pamatmasa), nomizo sagriež palielos kubiņos, pierīvē uz rupjās rīves burkānus, sīpolus nomizo un sagriež katru 6 daļās, pielej ūdeni tā, lai viss top nesegts, pieliek garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr mīksts.
2
Visu sablenderē un sanāk biezeņzupa.
3
Pievieno sīki sagrieztu žāvētu gaļiņu un uzvāra vēlreiz visu kopā.
4
Pasniedzot var likt klāt kausēto sieru/krējumu/majonēzi, čipsus vai grauzdiņus vai ēst tāpat.
Iesūtīja: pece
LaunagsGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursBurkāniGaršvielas un garšaugiŽāvēta gaļaBiezzupas un krēmzupasķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit