20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 mlsautēta ķirbja masa250 gsaldais krējums1 glāzecukurs1 paciņa želatīns1 citrons25 mlkonjaks
Pagatavošana
1
Ķirbi sasutina, līdz paliek mīksts, atdzesē.
2
Pievieno sakultu putukrējumu, citrona sulu, sarīvētu miziņu, cukuru un konjaku, visu sajauc. Uzbriedina želatīnu, aplejot ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens.
3
Želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno krēmam, kārtīgi iemaisot. Krēmu pasniedz atdzesētu un saželējušu.
Iesūtīja: Kārļa mamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit