20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gabals ķirbja1 neliels kabacis1 ĒKkartupeļu ciete1 ola eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšaszaļumi3 ķiploka daiviņas šķipsnadzeramā soda
Pagatavošana
1
Sarīvē ķirbi un kabaci (1:1) uz rupjās rīves, pieliek kapātus zaļumus, sāli, sodu, olu, pierīvē ķiplokus uz smalkās rīves.
2
Vairāk neko!!! Jo nebūs tā garša, ja pieliks miltus. Var pievienot ēdamkaroti kartupeļu cietes, bet ne vairāk.
3
Liek uz karstas pannas, kurā ir sakarsēta nedaudz eļļa, cep mazas pankūciņas, līdz tās ir zeltainas.
4
Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurta-ķiploku mērci.
Iesūtīja:
BrokastisLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursKartupeļu cieteĶiplokiPankūkasDzeramā sodaķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit