Foto: Shutterstock
Ķirbju biezzupa ar kausēto sieru, pasniedz ar grauzdiņiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ķirbis burkāni sīpols vai puravs majonēze vai kausēts siers žāvēta gaļa vai krabju nūjiņas buljona kubiciņš vai garšvielas

Pagatavošana

1

Ņem lielu ķirbja šķēli un sagriež, 2 burkānus sarīvē uz rupjās rīves, 1 vidēju sīpolu vai ekvivalentu daudzumu puravu sasmalcina, vāra mazā ūdens daudzumā ar buljona kubiņu vai veģetārajām garšvielām.

2

Kad viss ir gatavs, sablendē un tālāk ir variācijas, klāt var likt kausēto sieru vai majonēzi/krējumu/rīvētu sieru.

3

Papildus tam var klāt likt smalki sagrieztu žāvētu gaļiņu vai krabju nūjas.

4

Ļauj uzmest no jauna burbuli, var pasniegt bez gaļas un siera, bet ar maziem grauzdiņu gabaliņiem.

Iesūtīja: Pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!