40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķirbis burkāni sīpols vai puravs majonēze vai kausēts siers žāvēta gaļa vai krabju nūjiņas buljona kubiciņš vai garšvielas
Pagatavošana
1
Ņem lielu ķirbja šķēli un sagriež, 2 burkānus sarīvē uz rupjās rīves, 1 vidēju sīpolu vai ekvivalentu daudzumu puravu sasmalcina, vāra mazā ūdens daudzumā ar buljona kubiņu vai veģetārajām garšvielām.
2
Kad viss ir gatavs, sablendē un tālāk ir variācijas, klāt var likt kausēto sieru vai majonēzi/krējumu/rīvētu sieru.
3
Papildus tam var klāt likt smalki sagrieztu žāvētu gaļiņu vai krabju nūjas.
4
Ļauj uzmest no jauna burbuli, var pasniegt bez gaļas un siera, bet ar maziem grauzdiņu gabaliņiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit