45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gķirbji1 sīpols2 ĒKaugu eļļa700 gdārzeņu buljons150 ggarneles150 gsaldais krējums sāls melnie pipari1 šķipsnacukurs sīpolloki ķiploka daiviņas pēc garšasbaltmaizes grauzdiņi
Pagatavošana
1
Ķirbja mīkstumu sagriež kubiņos, sīpolu nomizo un sīki sagriež.
2
Katliņā uzkarsē ēdamkaroti augu eļļas un apcep sīpolus, pievieno ķirbjus un viegli apcep.
3
Pievieno buljonu un zem vāka vāra apmēram 20 minūtes.
4
Garneles noskalo un nosusina.
5
Čili izņem sēklas un sagriež sīkās strēmelītes.
6
Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, apcep sasmalcinātus ķiplokus, līdz tie ir caurspīdīgi, pievieno garneles, sāli, piparus un izkarsē garneles aptuveni 1-2 minūtes.
7
Katliņa saturu sablendē, pievieno saldo krējumu un uzvāra, pievieno sāli, cukuru un piparus pēc garšas.
8
Zupu lej šķīvjos, virsū liek garneles, rotā ar maizes grauzdiņiem un sīki sakapātiem zaļumiem.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensAugu eļļaCukursGarnelesMaizeSaldais krējumsSīpollokiBiezzupas un krēmzupasDārzeņu buljonsMārtiņdienas cienastsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit