40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gķirbja mīkstums1 glāzespiens1 glāzemilti2 gab.olas1 ĒKcukurs sāls eļļa, cepšanai skābs krējums, pasniegšanai
Pagatavošana
1
Ķirbju mīkstumu sarīvē, pievieno pienu un sautē, tad sablendē.
2
Masu atdzesē, pievieno glāzi miltu vai nepilnu glāzi mannas, ar cukuru sakultus olu dzeltenumus, sāli.
3
Visu samaisa, iemaisa saputotus olu baltumus.
4
Pankūkas cep sviestā vai eļļā.
Pasniedz galdā ar krējumu.
Iesūtīja:
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniPannā cepts ēdiensAugu eļļaMiltiSkābais krējumsPankūkasķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit