Foto: Shutterstock
Ķiršu kompots, kas noderēs kūkām, saldajiem ēdieniem vai vienkārši tāpat, lai panašķētos.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ķirši SĪRUPAM:1 lūdens600 gcukurs

Pagatavošana

1

No ūdens un cukura uzvāra sīrupu.

2

Pa to laiku ogas sapilda burkās. Kad sīrups gatavs, pārlej to ķiršiem.

3

Burkas aizvāko, sasedz un ļauj nostāvēties 12 stundas. Pēc tam nolej no ogām šķidrumu, to uzvāra vēlreiz un pārlej atkal ķiršiem. Burkas vāko ciet ar metāla vāciņiem.

Iesūtīja: Lāse

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!