50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.olas200 gcukurs100 gmargarīns300 gkviešu milti1 TKcepamais pulveris1 TKvaniļas cukurs pēc garšaskanēlis100 gķiršu sula vai piens ķirši DEKORĒŠANAI: pēc garšaspūdercukurs
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Olas saputo, pakāpeniski pievieno un iekuļ cukuru un izkausētu margarīnu. Pievieno sausās sastāvdaļas kopā ar pienu vai sulu.
3
Daļu no kauliņiem atbrīvotu ķiršu liek formā, pārlej ar mīklu. Virs mīklas vienmērīgi izkārto pārējos ķiršus.
4
Cep apmēram 30-35 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
5
Ķiršu vietā var izmantot citus augļus vai ogas.
Iesūtīja: Ilga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit