180Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
25 graugs250 mlpiens100 gsviests vai margarīns100 gcukurs naža galssāls1 gab.paciņa vaniļas cukurs PILDĪJUMAM:50 grieksti50 grozīnes50 gžāvētas aprikozes50 gmarmelāde sviests
Pagatavošana
1
Žāvētās aprikozes un marmelādi sagriež.
2
No uzrūgušas mīklas izveltnē taisnstūri, pārsmērē ar sviestu un uzliek pildījumu. Veido garu rulli, ap pildījumu aizlipinot mīklas malas.
3
Liek to uz ietaukotas plāts kliņģera veidā. Pārklāj ar dvieli un atstāj uz 30 – 40 minūtēm Tad pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar riekstiem, cep 190 *C 30 – 35 minūtēm.
4
Sausums un saldums atkarīgs, cik būsi dāsna ar pildījumu un sviestu.
5
Dekorē ar augļiem.
Iesūtīja: Bēbju mamma
Kristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPiensRaugsRiekstiSviestsŽāvētas aprikozesKliņģerividējiVaniļas cukursRozīnesMarmelāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit