25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 mlsaldais krējums 35%200 mlkokosriekstu piens3 ĒKcukurs1 TKželatīns0.5 gab.laima sula un rīvēta miziņa dekorēšanai1 gab.mango
Pagatavošana
1
Katliņā sajauc saldo krējumu, kokosriekstu pienu un cukuru. Karsē uz ļoti mazas uguns 5 minūtes, līdz cukurs ir izkusis.
2
Želatīnu aplej ar laima sulu un uzbriedina. Pēc tam to izkausē uz ļoti mazas uguns vai ūdens peldē. Želatīnu nedrīkst uzvārīt!
3
Izkausēto želatīnu iejauc vēl siltā kokosriekstu pienā un salej porciju trauciņos (aptuveni 100 ml katrs). Liek ledusskapī un atdzesē 3-5 stundas.
Iesūtīja: Santa Maria
Ziemassvētku receptesVakariņu idejasVārīšanaLaimsMangoSaldais krējumsKrēmiŽelatīnsKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit