Foto: Shutterstock
Superīgākais kokosriekstu piena un laima krēms, kas izcili garšo, pasniegts ar mango šķēlītēm un rīvētu laima miziņu.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 mlsaldais krējums 35%200 mlkokosriekstu piens3 ĒKcukurs1 TKželatīns0.5 gab.laima sula un rīvēta miziņa dekorēšanai1 gab.mango

Pagatavošana

1

Katliņā sajauc saldo krējumu, kokosriekstu pienu un cukuru. Karsē uz ļoti mazas uguns 5 minūtes, līdz cukurs ir izkusis.

2

Želatīnu aplej ar laima sulu un uzbriedina. Pēc tam to izkausē uz ļoti mazas uguns vai ūdens peldē. Želatīnu nedrīkst uzvārīt!

3

Izkausēto želatīnu iejauc vēl siltā kokosriekstu pienā un salej porciju trauciņos (aptuveni 100 ml katrs). Liek ledusskapī un atdzesē 3-5 stundas.

Iesūtīja: Santa Maria

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!