3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkorintes1 gcitronskābe500 gcukurs
Pagatavošana
1
Korintes blanšē verdošā ūdenī divas minūtes.
2
Citā katlā paralēli uzvāra cukura sīrupu – aptuveni litrā ūdens izšķīdina cukuru.
3
Tad ogas liek cukura sīrupā un pakāpeniski uzvāra.
4
Noņem no plīts un nostādina 8 stundas, pēc tam pabeidz vārīt.
5
Vārīšanas beigās pievieno citronskābi. Gatavo ievārījumu sapilda burciņās un nedaudz atdzesē, tad aizvāko.
Iesūtīja: karinē
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit