45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.lieli aromātiski āboli3 ĒKmedus kanēlis un "Dr. Oetker" kanēļa cukurs2 ĒKsasmalcinātas mandeles1 ĒKsviests150 ggaišās rozīnes
Pagatavošana
1
Karstumizturīgo keramikas formu ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē uz 180 grādiem.
2
Ābolus nomazgā un ar asu, spicu nazīti izgriež sēklotnes.
3
Medu uzkarsē katliņā, iejauc mandeles, kanēli, rozīnes un sviestu. Ābolus pilda ar šo masu.
4
Cep cepeškrāsnī 40 minūtes un tūliņ pasniedz ar vaniļas saldējumu. Pirms pasniegšanas var apkaisīt ar kanēļa cukuru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit