30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gaprikozes1 TKmandeļu esence200 gkukurūzas pārslas2 ĒKrozīnes200 gmarcipāna masa vai marcipāna batoniņi150 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Aprikozes izmērcē karstā ūdenī un sīki sagriež. Pievieno liķieri(8 ĒK "Amaretto" liķiera) vai mandeļu esenci, kukurūzas pārslas un marcipānu.
2
No iegūtās masas izveido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas un iemērc karsta ūdens peldē izkausētā šokolādē. Novieto ledusskapī.
Iesūtīja: "Rimi" Mīlestības receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit