30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gmargarīns vai sviests0.75 glāzecukurs1 gab.citrona miziņa4 gab.olas4 glāzesauzu pārslas (der arī četrgraudu un citas)4 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Margarīnu sagriež gabaliņos un izkausē.
2
Pievieno cukuru un samaisa. Pierīvē citrona miziņu. Piesit olas un samaisa. Auzu pārslas izcilā ar miltiem un ieber mīklā. Ļoti labi visu izmaisa.
3
Ar tējkaroti mīklu liek uz ietaukotas cepamās veidnes. Cepumus liek līdz 170 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.
4
Cep, līdz maliņas ir apcepušās. Karstus noņem no cepamās plāts un pasniedz.
5
Cepumi ir kraukšķīgi, bet ja cepumus uzglabā ilgākam laikam, tad tos vajag ielikt traukā ar vāciņu, jo, uz galda stāvot, tie nākošajā dienā savu kraukšķīgumu būs zaudējuši.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit