45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 glāzeskābs krējums1 gab.ola3 ĒKcukurs200 gmilti0.25 TKsoda0.5 TKrīvēta citrona miziņa sāls
Pagatavošana
1
Olu saputo ar cukuru, pievieno citrona miziņu, krējumu, sāli, ar miltiem samaisītu sodu.
2
Eļļu lej katlā, uzkarsē, bet ne uzvāra. Šajā rakstā skaidrojām, kā bez termometra noteikt, vai eļļa ir pietiekoši karsta pončiku cepšanai.
3
Ar tējkaroti veido no mīklas mazas ovālas bumbiņas, liek eļļā un vāra grozot, kamēr brūnas un gatavas.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit