60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 20
2 kggaiša biksvīta cepumi500 mlsaldais krējums6 TKcukurs1.5 gab.vārīts iebiezinātais piens bundžā1.5 gab.Spilvas rīvētās dzērvenes ar cukuru burciņā svaigas zemenes saldētas ogas dzērvenes vasarā avenes mellenes (tikai ne kivi banānus citrusaugļus - sulojas) šokolāde
Pagatavošana
1
Saputo putukrējumu, liekot 6 TK cukura, lai nav ļoti salds, jo viss pārējais ir ļoti salds.
2
Biskvīta 1-mā kārta - iebiezinātais piens.
3
Biskvīta 2-rā kārta - dzērveņu ievārījums.
4
Biskvīta 2-rā kārta - bieza kārta putukrējuma.
5
Un sāk visu no jauna: 4-tā kārta - iebiezinātais piens; 5-tā kārta - dzērveņu ievārījums ; uz pēdējās 6-tās kārtas putukrējums.
6
Sānus apsmērēt ar putukrējumu, apkaisa ar rīvētu šokolādi vai citiem nopērkamiem dekoriem, pa virsu - zemenes, vai pēc izvēles.
7
Diennakti noturēt ledusskapī. Paēst ar šāda izmēra kūku pilnīgi noteikti var 20 cilvēki.
* želatīnu nelieku putukrējumam.
Iesūtīja: Marksa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit