80Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 glāzepiens125 gcukurs250 gsviests500 gmilti3 gab.olas25 graugs garšvielas (vaniļa)0.5 TKsāls3 ĒKmarmelāde3 ĒKrozīnes50 gmandeles
Pagatavošana
1
Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pa vienai pieliekot olas.
2
Siltā pienā iejauc raugu un pakāpeniski pielej saputotajam sviestam. Vienlaikus piesijā arī miltus.
3
Mīklu labi sakuļ un pieliek marmelādi un rozīnes.
4
Mīklu pilda divās, ar sviestu ieziestās un ar sasmalcinātām mandelēm izsijātās, veidnēs ar caurumu vidū.
5
Mīklu uzraudzē un cep mērenā siltumā (es cepu 180°C) 1 stundu. Atdzesē veidnēs, pēc tam izgāž, uzkaisa pūdercukuru.
6
Cepšanas laikā kuliču nedrīkst kustināt un krāsns durtiņas arī nevajadzētu virināt!
Iesūtīja: merry
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit