55Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
3 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzemelleņu vai upeņu ievārījums3 glāzesmilti1 ĒKsoda rieksti rozīnes
Pagatavošana
1
Saputo olas ar cukuru. Kefīru sajauc ar sodu, samaisa. Un pievieno saputotajām olām. Tad pievieno ievārījumu kārtīgi izmaisa. Pievieno miltus, riekstus un rozīnes.
2
Masu liek ietaukotā formā, cep cepeškrāsnī.
3
!Rozīņu vietā var ņemt marmelādi!
4
Gatavošanas laiks: cepšanai 30-40 min.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit