15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 glaša fileja1 glāzemilti1 gab.ola0.5 glāzegaišais alus0.5 gab.citrons sāls
Pagatavošana
1
Zivi sagriež strēmelītēs. Uzkaisa sāli un apslaka ar citrona sulu.
2
Mīkla: 150 g miltus, olu, alu un sāli samaisa.
3
Zivs strēmelītes apviļā miltos, tad mīklā. Liek taukvāres katlā un cep 4 - 6 minūtes 160*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit