Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši un ātri pagatavojama maltīte - lasis alus mīklā.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 glaša fileja1 glāzemilti1 gab.ola0.5 glāzegaišais alus0.5 gab.citrons sāls

Pagatavošana

1

Zivi sagriež strēmelītēs. Uzkaisa sāli un apslaka ar citrona sulu.

2

Mīkla: 150 g miltus, olu, alu un sāli samaisa.

3

Zivs strēmelītes apviļā miltos, tad mīklā. Liek taukvāres katlā un cep 4 - 6 minūtes 160*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!