Foto: Shutterstock
Gards biezpiena kēkss ar šokolādes glazūru Lieldienu galdam.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gmargarīns cepšanai300 gbiezpiens250 gcukurs500 gmilti0.75 glāzerieksti vai sukādes1 gab.citrons2 gab.olas1.5 TKcepamais pulveris sāls augļi vai šokolāde rotāšanai

Pagatavošana

1

Margarīnu sakuļ ar cukuru, putojot pievieno olas, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, biezpienu un sāli.

2

Masā iesijā miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri, pievieno sukādes vai riekstus un marmelādes gabaliņus.

3

Mīklu liek ar ietaukotā kēksa veidnē. Cep 175 - 180 grādos aptuveni stundu.

4

Atdzisušu izņem no veidnes un pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar augļiem vai pārlej ar šokolādes glazūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!