80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmargarīns cepšanai300 gbiezpiens250 gcukurs500 gmilti0.75 glāzerieksti vai sukādes1 gab.citrons2 gab.olas1.5 TKcepamais pulveris sāls augļi vai šokolāde rotāšanai
Pagatavošana
1
Margarīnu sakuļ ar cukuru, putojot pievieno olas, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, biezpienu un sāli.
2
Masā iesijā miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri, pievieno sukādes vai riekstus un marmelādes gabaliņus.
3
Mīklu liek ar ietaukotā kēksa veidnē. Cep 175 - 180 grādos aptuveni stundu.
4
Atdzisušu izņem no veidnes un pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar augļiem vai pārlej ar šokolādes glazūru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit