40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmargarīns150 gcukurs1 ola150 gmilti150 gkartupeļu ciete6 ruma vai mandeļu esences piles75 gmaltas mandeles
Pagatavošana
1
Cepamo krāsni uzkarsē līdz 200*C.
2
Margarīnu, cukuru, olas saputo līdz veidojas putas, pa porcijām piesijā miltus, kartupeļu cieti un samaisa. Pievieno esenci, mandeles.
3
Ar iegūto masu piepilda kulinārijas šprici un caur uzgali uz cepamās pannas izspiež bumbiņas 10 cm diametrā. Cep 15 minūtes.
4
Siltām maizītēm nogriež "cepurītes". Maizītes pilda ar krēmu. Krēmu var izgatavot no biezpiena + putukrējums, vārītais krēms, biezpiens + jogurts u.c.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit