90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2.5 glāzespiens15 gab.olu dzeltenumi3 gab.olu baltumi2 glāzesmilti100 gsviests1 gab.paciņa rauga150 gcukurs citronu miziņa sāls
Pagatavošana
1
Samaisa pienu ar miltiem un uzvāra, tad maisot atdzesē, kamēr masa ir auksta un gluda.
2
Tad pieliek raugu, un liek siltumā uzrūgt.
3
Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, atsevišķi saputo baltumus un pieliek uzrūgušajai masai.
4
Pievieno pēc vajadzības sāli un miltus, kausētu sviestu un citrona miziņas.
5
Masu labi samaisa, cepamo formu izsmērē ar sviestu un liek tur gatavo masu un ļauj uzrūgt.
6
Cep vienu stundu krāsnī mērenā temperatūrā, aukstu izņem no formas un pasniedz uz galda.
7
Dekorēšanai var izmantot putukrējumu, augļus.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit