60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgliellopa gaļa ĒKtauki150 gspeķis500 gsēnes melno piparu graudiņi sāls zaļumi
Pagatavošana
1
Liellopa gaļu sagriež gabaliņos un apcep taukos, pievieno sāli, piparus.
2
Katla apakšu izlikt ar speķa šķēlītēm, tad liek gaļas gabaliņus, sagrieztas sēnes (lielos gabaliņos vai veselas). Ielej 2 glāzes karsta ūdens, pievieno piparu graudiņus, sāli, uzliek vāku un vāra uz mazas uguns, līdz gatavs.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit