25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gliellopa fileja2 ĒKmilti1 gab.ola0.33 glāzepiens malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Gaļu 2x izmaļ gaļas mašīnā, pievieno sāli, piparus, 1/2 glāzi ūdens.
2
Mīklu labi izmīca un sadala pa porcijām. Veido iegarenas kotletes.
3
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
4
Kotletes apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 6 - 7 minūtes 180*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit